En we hebben weer een plaatje! Is dít dan de Samsung Galaxy S3?

samsung-galaxy-s3-ontwerp-22-maart-159x300 En we hebben weer een plaatje! Is dít dan de Samsung Galaxy S3?

klik voor groot

Het was alweer even geleden dat er ergens een afbeelding opdook waarvan iemand ergens claimt dat het de Samsung Galaxy S3 is. Maar vandaag was het weer zover.

Natuurlijk valt één ding gelijk op: het zou zomaar de huidige Galaxy S2 kunnen zijn die een partijtje Photoshoppen heeft ondergaan. In ieder geval zien we een toestel dat nagenoeg dezelfde features heeft als de S2, op twee details na. De homeknop is weg, en heeft plaats gemaakt voor een stuk extra beeldscherm. Op zich is dit een geloofwaardig punt. Hiermee kan een scherm van 4,65 of zelfs 4,8 inch prima binnen een frame ter grootte van de S2 passen. De bekende Android Ice Cream Sandwich knoppen – zie de Galaxy Nexus – maken dan gebruik van de onderste rand van het scherm.

Aan de linker zijkant – voor de kijker rechts – is de power knop iets naar boven geschoven. Of dit handig is is lastig te zeggen. Wél is het een relatief eenvoudige Photoshop bewerking.

De front facing camera, de overige sensoren, en de speaker grill zijn exact hetzelfde als op de Galaxy S2 – alleen Samsung’s logo ontbreekt. Wie de afbeelding op volledige grootte bekijkt, ziet dat zelfs de onderrand van deze Galaxy S3 exact dezelfde is als die van de S2.

Op het scherm zien we nog allerlei pogingen om het zo te laten lijken dat 22 maart toch dé datum is waarop de Galaxy S3 zal worden onthuld. Dit ondanks ontkenning hiervan door Samsung zelf (zie HIER).

Al met al een niet erg geloofwaardige afbeelding van iemand’s voorstelling van de Samsung Galaxy S3. Maarja, als een website als PhoneArena het plaatst… 😉

(via PhoneArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. mick zegt

  Volgens mij zijn de icoontjes onderaan niet zo
  mooi uitgelijnt. Vooral de toepassingen knop.

  Kan het mis hebben, kijk het ook maar op me tel 😉

 2. Vraag zegt

  Hey,

  Weet iemand of op de Samsung Galaxy S3 wel een led lampje komt voor berichtjes, gemiste oproepen, etc…??? Ik vind dit namelijk wel een gemis op de S2!!! Er zijn wel apps voor, maar toch…

Praat mee