Android 4.0 update voor Galaxy Note mogelijk in april (update 13 maart)

samsung-android-ics-updates-sammobile-300x95 Android 4.0 update voor Galaxy Note mogelijk in april (update 13 maart)

Update 13 maart:

Nadat vandaag de Android 4.0 update voor de Samsung Galaxy S2 in de eerste landen beschikbaar kwam, werd ook een tipje van de sluier van Samsung’s update strategie verder opgelicht. Zeker is nu in ieder geval dat de Galaxy Note direct na de Galaxy S2 aan de beurt komt voor de upgrade. Met andere woorden: direct nadat het update proces van de Galaxy S2 afgerond is, volgt de Note. Wanneer dit precies zal zijn laat Samsung natuurlijk niet weten – wij hopen op begin april.

Oorspronkelijke bericht:

Zoals we eerder berichtten blijft het redelijk stil rond de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update die eraan zit te komen voor de Samsung Galaxy Note. Inmiddels is er al wel een Samsung beta-ROM uitgelekt – dus achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de nieuwe firmware.

Vandaag duikt een gerucht op dat eerdere vermoedens lijkt te bevestigen: de Android 4.0 update voor de Galaxy Note komt mogelijk in april. In ieder geval is de Galaxy Note het tweede toestel dat de update naar de nieuwste versie van Android zal krijgen, na de Galaxy S2.

En nu maar hopen dat dit gerucht – want meer is het voorlopig nog niet – juist blijkt.

(via @sammobiles)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. daniel zegt

  Ik hoop het.
  Heb pas geleden een note bij een abonnenment genomen. Voorheen de galaxy s2 gehad. De stilte rondom de update vindt ik maar niets. Had toch wel meer verwacht van het update beleid van samsung. In pricipe vindt ik zelfs dat de note wel eerst aan de beurt had gemogen maar dat is mijn mening. Hoop wel dat samsung gauw aan de slag gaat met de note want deze topper verdient de update naar ics zeker weten

 2. Dennis zegt

  Vorig Jaar werd er steeds gezegd in het eerste kwartaal van 2012 krijgt de Note de Update naar ICS4.0. mijn geloof in samsung begint toch te minderen. Ik heb ook een Note en na een laatste kleine Update is dat ding niet vooruit te branden.
  en Nu komt de Update dan in April en in april word het Mei en vervolgens komen ze met nieuwere modellen die weer eerst voorrang hebben.

  en Wij als SII / Note gebruikers blijven maar wachten op het doodmusje

  Waarom Kan HTC het wel de laatste High-end modellen hebben de Update al binnen volgens Nieuws berichten.

 3. Marco zegt

  Ik hoop dat ze de wifi instellingen toch wel aangepakt hebben. Ik loop nu heel de tijd te switchen tussen static ip en auto ip omdat hij alleen maar globaal in te stellen is en niet individueel van elk onthouden netwerk.

 4. dekale zegt

  Zo het zou april worden alleen ze hebben het jaar er niet bij gezet het is nu mei en nog niks samsung(google) komen hun belofte niet na ziekelijk

Praat mee