5 miljoen Notes verkocht: ook aan Peter de Olifant

Zo’n vijf maanden na de introductie zijn er al vijf miljoen Galaxy Notes verkocht. Voor een produkt dat oorspronkelijk bedoeld was als niche-produkt een enorm aantal, en meer dan er van menig topmodel van andere fabrikanten over de toonbank gaan. Samsung heeft zich tot doel gesteld om minstens 10 miljoen Notes te verkopen in een jaar tijd, en in dit tempo gaat dat zeker lukken.

Één van de tevreden gebruikers van de Galaxy Note is Peter de Olifant, hoewel wij het vermoeden hebben dat hij ‘m leent van zijn bazin. Na enige oefening is Peter verrassend handig geworden met zijn toestel. Dankzij het grote 5.3 inch scherm kan ook Peter goed uit de voeten, of slurf, met de Note – een voordeel van het grote scherm dat wij tot nu toe volledig over het hoofd zagen hier op deze website.

(met dank aan SammyHub en AllAboutSamsung)


Galaxy deal tips

Praat mee