30 maart, Londen: Samsung Galaxy S3? (update: een winkel dus)

phones4u-galaxy-s3-300x217 30 maart, Londen: Samsung Galaxy S3? (update: een winkel dus)

Update:

Naar nu blijkt gaat het inderdaad om een Samsung store – om precies te zijn een winkel in een winkel. Samsung zal in de Phones4U vestiging een eigen store-in-a-store openen. En hoewel die ongetwijfeld straks ook de Samsung Galaxy S3 zal gaan verkopen, is hiermee ook deze ‘hoop’ om spoedig de S3 te kunnen aanschouwen weer vervlogen. Op naar het volgende evenement waar we grenzeloos over kunnen speculeren!

(via PocketNow)

Oorspronkelijke bericht:

In de eindeloze geruchtenmolen rond de Samsung Galaxy S3 is eigenlijk maar één ding nog werkelijk interessant: wanneer zal Samsung haar nieuwe vlaggenschip onthullen? Het gevolg hiervan is dat iedere datum waarop de fabrikant ergens iets doet wordt gezien als mogelijke introductie datum van de Galaxy S3.

Zo ook 30 maart aanstaande. Bij Phones4U in Londen is inmiddels een grote poster te zien, met de mededeling dat er op deze datum iets komt. Het is echter nog maar zeer de vraag of het hier om de Galaxy S3 gaat. Ten eerste lijkt het ons sterk dat Samsung het toestel onthult in een winkel, aangezien de gehele wereldwijde gadget pers aanwezig zal willen zijn. Ten tweede zijn er nog zoveel andere aankondigingen die logischer zouden zijn, zoals een nieuwe Galaxy Tab – bijvoorbeeld het lang verwachte 11.6 inch model – of misschien wel de eerste Samsung store in Europa, de Galaxy Beam, of..?

galaxy-s3-phones4u-300x211 30 maart, Londen: Samsung Galaxy S3? (update: een winkel dus)Dit hele circus bewijst maar één ding: Samsung kan maar beter zo snel mogelijk de Galaxy S3 aan de wereld tonen. Op deze manier wordt ieder evenement van de Koreanen namelijk een teleurstelling, simpelweg omdat er geen S3 getoond wordt.

In ieder geval zou de verrassing groot zijn als de Galaxy S3 daar over een paar dagen zijn debut maakt.

(via Eurodroid)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee