Schrik niet! Je bent op de juiste site!

galaxy-s2-redesign-300x167 Schrik niet! Je bent op de juiste site!Inderdaad: galaxyclub.nl heeft een lichte make-over ondergaan. Een zelf-kritische blik leerde ons dat met name de frontpage inmiddels een overvulde chaos met een lichte overkill aan informatie was geworden. En dus werd het tijd om de bezem er door te halen. Met name in het aantal nieuws items dat tot diep onderin de pagina te vinden was hebben we aardig zitten snoeien. Wie graag door rijen met nieuws artikelen bladert kan daarvoor nu terecht in ons hoofdmenu onder het kopje ‘Nieuws’ (rechtsboven).

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Boelmeister zegt

    Ik zou alleen de header toch wat donkerder maken, of de tekst wat donkerder. zakelijk en nieuws is slecht te lezen en forum zag ik niet eens staan totdat ik met me muis erover heen ging.

  2. ArjenP zegt

    das jammer, had je graag lastig gevallen met het verzoek om het plaatsen van afbeeldingen (screenshots) op het forum mogelijk te maken!

Praat mee