Samsung licht nieuwe Exynos processoren toe op MWC

samsung-galaxy-s3-arm-exynos-mwc-300x168 Samsung licht nieuwe Exynos processoren toe op MWCLangzaam wordt er stukje bij beetje meer duidelijk over Samsung’s nieuwe generatie Exynos mobiele SoC’s. Was het tot een paar weken geleden amper zeker dat Samsung’s quad core Exynos processor – de 4412 – echt klaar staat om de wereld te veroveren, inmiddels hoeven we hier niet meer aan te twijfelen. En ondanks de afwezigheid van de Samsung Galaxy S3 op de Mobile World Congress, was het Koreaanse bedrijf wel in de stemming om zowel de Exynos 4412 als de Exynos 5250 – de eerste ARM Cortex A15 SoC – toe te lichten.

In het onderstaande interview komen we niet veel nieuws te weten maar in ieder geval is het goed om te horen dat naast snelheid de nadruk met name op energiezuinigheid ligt. Aan superieure technologie heeft tenslotte niemand als de batterij het niet bij kan benen.

(met dank aan ARM)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee