Samsung introduceert niks nieuws op de Mobile World Congress?

samsung-galaxy-s3-pers-evenement Samsung introduceert niks nieuws op de Mobile World Congress?Samsung’s PR strategie lijkt met de dag raadselachtiger te worden. Nog geen maand geleden ging iedereen en zijn broer er vanuit dat de Mobile World Congress die eind deze maand in Barcelona begint hét evenement zou zijn waar de Samsung Galaxy S3 zou worden onthuld. Inmiddels is duidelijk dat dit niet gaat gebeuren. Maar naar nu blijkt is Samsung helemaal niet van plan grootschalig nieuwe produkten te introduceren. Of in ieder geval komt er geen grootse persconferentie – geen Samsung Unpacked evenement, zoals we juist van de Koreanen gewend zijn op grote evenementen.

Wat Samsung dan wel gaat doen is niet helemaal duidelijk. Samsung UK liet weten dat de focus zal liggen op bestaande produkten en diensten – niet op nieuwe hardware. En hoewel benadrukt is dat Samsung’s aanwezigheid in Barcelona niet minder spectaculair zal zijn, groeit wel het raadsel rond de vraag waar en wanneer het concern dan alle nieuwe smartphones en tablets gaat onthullen. Wij zitten inmiddels te wachten op de Galaxy S3, maar ook op een nieuwe tablet met ultra hoge resolutie display, en een upgrade van de Galaxy S2, of dit nu de Samsung Galaxy S2 Plus is, of de Galaxy S2 HD.

In ieder geval groeit op deze manier het vermoeden dat Samsung ergens in de komende tijd – april? – een losstaand evenement zal organiseren, danwel per produkt, danwel eentje waar het voltallige nieuwe smartphone en tablet arsenaal zal worden voorgesteld aan de wereld.

(met dank aan AllAboutPhones)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee