Samsung Galaxy S3 mogelijk tóch met 3D camera

samsung-galaxy-s3-logo-300x100 Samsung Galaxy S3 mogelijk tóch met 3D cameraIn hetzelfde bericht van de Koreaanse website ETN waaruit blijkt dat de Samsung Galaxy S3 maar 7 millimeter dik zou zijn, wordt tevens gesuggereerd dat het toestel wel degelijk over bepaalde 3D functionaliteiten zal beschikken. Met name een 3D camera wordt genoemd.

Op zich is dit geen al te vreemde suggestie, gezien Samsung’s steeds verder gaande integratie van haar Galaxy telefoons met haar smart televisies. Dus zelfs al zou de Galaxy S3 niet over een 3D scherm beschikken, dan nog zou een 3D camera allerlei mogelijkheden beiden voor mensen die tevens een Samsung 3D smart televisie in huis hebben. Dit is misschien niet het grootste deel van de doelgroep, maar duidelijk is dat het 3D idee in smartphones nog niet geheel van het toneel verdwenen is, nadat de eerste generatie 3D telefoons niet bepaald succesvol bleek in 2011.

Tevens zou Samsung intern als doelstelling hebben om in 2012 dertig miljoen Galaxy S3 toestellen te verkopen – en hiermee het enorme succes van de Galaxy S2 nog eens te overtreffen.

(met dank aan Oled-Display)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee