Samsung Galaxy S3 mogelijk inderdaad waterafstotend

samsung-galaxy-s3-waterdicht-luquipel-300x87 Samsung Galaxy S3 mogelijk inderdaad waterafstotendNog geen drie weken geleden schreven wij hier over een nieuwe coating die op de Consumer Electronics Show in Las Vegas te zien was, en speculeerden dat dit een aardige ‘feature’ zou kunnen zijn voor de nieuwe Samsung Galaxy S3. Inmiddels duiken er meer geruchten op dat Liquipel – de maker van de coating – zaken doet met zowel Apple als Samsung. Dit zou betekenen dat zowel de nieuwe iPhone als de Galaxy S3 van deze technologie gebruik gaan maken.

Liquipel is een moleculaire coating die zich hecht aan ieder onderdeel van, bijvoorbeeld, een smartphon – zowel aan de buitenkant, maar ook op de microscopische onderdeeltjes aan de binnenkant. Nadat de coating is aangebracht is het hele toestel waterafstotend. Dus hoewel het omhulsel op zich niet waterdicht is, kan water simpelweg de gevoelige electronica van een moderne smartphone niet beschadigen. Handig als je je telefoon wel eens in de regen gebruikt, in een plas gooit, of per ongeluk in een flinke hoop sneeuw laat vallen.

(met dank aan TodaysiPhone en Liquipel)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee