Samsung Galaxy S3 infographic (update 17 maart)

Het is natuurlijk handig al je jezelf snel en simpel op de hoogte kunt stellen van alle mogelijke specificaties van de Samsung Galaxy S3. En wat is er nu hipper en overzichtelijker dan een infographic?

Update 17 maart: in het licht van de recent uitgelekte afbeelding en de daaruit afleidbare informatie konden wij natuurlijk weinig anders dan onze infographic grondig updaten. Zo hebben we de grote kans op een fysieke camera button weer toegevoegd, evenals het feit dat in de huidige design stijl ruimschoots plaats is voor stereo luidspreakers. En natuurlijk lijkt het Home knop terug in beeld – het blijft natuurlijk een markant element.

samsung-galaxy-s3-infographic Samsung Galaxy S3 infographic (update 17 maart)

Update 28 februari: inmiddels duikt er informatie op over een 1080p Full HD scherm – en een acht megapixel camera. Dus: tijd voor een update!

Update 25 februari: en het werd weer tijd voor een update aan de hand van de laatste geruchten, inclusief grotere onzekerheid over het aantal megapixels van de camera, en natuurlijk de recent opgedoken informatie over een keramische body.

Update 4 februari: onze infographic is aangepast aan de allerlaatste stand der zaken op geruchten gebied!

Oorspronkelijke bericht:

Zoals je kunt zijn een hoop details al vrij zeker – maar nog niets is écht met zekerheid te zeggen, behalve het feit dat het toestel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich zal draaien, en dat er nog meer rechtzaken tussen Apple en Samsung zullen volgen.

En voor de kritische lezert: hoewel er veel geruchten zijn dat het toestel daadwerkelijk met een quad core processor (de Exynos 4412) in ontwikkeling is sluiten we nog steeds de mogelijkheid niet uit dat Samsung besluit een dual core chip te gebruiken, bijvoorbeeld de nieuwe Exynos 5250 die gebaseerd is op de ARM Cortex A15 architectuur. Want hoewel dual core misschien iets minder spectaculair klinkt als quad core, hoeft een dual core A15 processor niet onder te doen voor een quad core processor die op de oudere ARM Cortex A9 architectuur gebaseerd is. En we laten nog 10% open voor wilde verrassingen – gewoon omdat het kan.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      How do you know? Some sources claim screen is beyond that of Nexus. That means either RGB matrix or higher resolution. Otherwise the only difference with Galaxy S2 HD would be SoC.

  1. mark zegt

    Flink balen dat ie zo groot wordt… Ik zat persoonlijk te hopen op een model vergelijkbaar in grootte met de galaxy s1…. Alleen dan met betere batterijlevensduur/performance/mooier design

Praat mee