Samsung werkt aan Android toestel zonder bezel

samsung-galaxy-s3-zonder-bezel-300x231 Samsung werkt aan Android toestel zonder bezel

Samsung Galaxy S3 met zonder bezel

Uit Zuid Korea bereikt ons het nieuws dat Samsung achter de schermen bezig is met een smartphone zonder bezel – zonder rand rond het scherm, zeg maar. Een dergelijk bezel-loze telefoon spreekt al enige jaren tot de verbeelding, omdat dit een toestel – qua uiterlijk – nog verder reduceert tot één groot touch scherm.

Of het hier gaat om de Samsung Galaxy S3 is niet duidelijk – mogelijk niet, omdat het toestel met het zgn. edge-to-edge scherm voorlopig onder de naam Galaxy B door het leven gaat. Toch is een dergelijk scherm één van de features die al enige tijd opduikt in geruchten over de Galaxy S3. En dus sluiten wij toch niet geheel uit dat de S3 een graantje mee pikt van Samsung’s recente ontwikkelingen. Frappant is wel dat de bezel-loze Galaxy in het tweede of derde kwartaal van dit jaar op de markt moet gaan komen – een releasedatum die niet zo gek afwijkt van die van de Galaxy S3. Dus, wie zal het zeggen?

(via SammyHub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. vincent zegt

    Ziet er mooi uit, maar dat lijkt me het enige voordeel, een nadeel lijkt me dat wanneer je telefoon op zn kop licht dat ie dan ook daadwerkelijk op het scherm ligt, hierdoor krijg je sneller krassen denk ik, ik denk ook dat het scherm dab slechter tegen vallen en stote. Kan

Praat mee