‘Samsung Galaxy S3 gaat Android domineren in 2012’

samsung-galaxy-s3-dominant-android 'Samsung Galaxy S3 gaat Android domineren in 2012'Er gaat momenteel geen week voorbij zonder een opvallende uitspraak van Eldar Murtazin. En op zich geldt dit voor meer mensen, maar het is natuurlijk met name interessant omdat onze favoriete gadget Rus al met zo’n beetje alle relevante smartphones voor dit jaar gespeeld heeft – ook al weet de wereld nog niet eens welke dit zijn.

Naar aanleiding van de vraag of Samsung’s nieuwe Galaxy S3 een beetje opgewassen is tegen bijvoorbeeld de nieuwe smartphones van HTC of Sony, liet Murtazin weten dat de Galaxy S3 na introductie de Android markt zal domineren. De rest blijven niche produkten – aldus de zich altijd subtiel uitdrukkende man.

Deze uitspraak is des te opvallender, aangezien we van Murtazin weten dat hij, naast de Galaxy S3, ook al een aantal nieuwe HTC toestellen in handen heeft gehad. Hij kent de toestellen dus goed – ook al moeten wij nog braaf wachten op een glimp van zowel de S3 alsook de nieuwe HTC One X en One S.

(met dank aan @eldarmurtazin)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee