Samsung Galaxy S2 x 20.000.000

galaxy-s2-20-miljoen-300x253 Samsung Galaxy S2 x 20.000.000Nou vooruit, nog één keer vermelden wij hier een verkoop mijlpaal voor Samsung en de Galaxy S2. Twintig miljoen stuks. In tien maanden tijd. Niet slecht. Petje af. Het zijn er ook wel erg veel, eigenlijk.

Maar even serieus. Samsung timmert aan weg, zoveel is duidelijk. En voorlopig zal de Galaxy S2 nog wel even blijven verkopen – misschien zelfs de reden dat Samsung nog even wacht met het onthullen van de opvolger, de Galaxy S3. Waarom zou je alvast een opvolger aankondigen als je huidige vlaggenschip nog steeds het beste Android toestel op de markt is, tenslotte?

Wel wordt het komende week spannend, als in Barcelona de Mobile World Congress van start gaat. In ieder geval krijgen we dan nieuwe modellen van HTC te zien, en LG. En ondanks de zekerheid dat we de S3 niet te zien krijgen, hopen wij stiekem diep van binnen op nieuws over een mogelijke Galaxy S2 Plus of, beter nog, een Europese release van de Galaxy S2 HD.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. ArjenP zegt

    begrijp me goed, ikzelf ben probleemloos gebruiker van de S2, maar ik hoor en lees genoeg over gebruikers met allerlei problemen, mede gelet op de verkoopaantallen zou Samsung hier best wat meer aandacht aan mogen besteden!

  2. mitch zegt

    Ik zie steeds vaker mensen met een galaxy toestel 🙂
    wel hoop ik dat de s3 een beter scherm heeft, want er blijven maar dingen in mijn scherm branden, dit is al mijn derde scherm.

Praat mee