Samsung Galaxy S2 Plus duikt op in benchmark database

samsung-galaxy-s2-plus-4-175x300 Samsung Galaxy S2 Plus duikt op in benchmark databaseGeruchten over de introductie van een Samsung Galaxy S2 Plus smartphone circuleren al op internet sinds afgelopen zomer. Echter, los van een vreemd bericht op Twitter is er nu voor het eerst concreet bewijs dat het toestel ook echt bestaat.

In de database van benchmark applicatie An3DBenchXL is een vermelding opgedoken van een ‘Samsung Galaxy S2 +’ . Het toestel wat daar kennelijk een aantal test heeft doorlopen zou beschikken over een 1,5 GHz dual core processor – mogelijk een hoger geklokte versie van Samsung’s Exynos 4210 processor die ook in de eerste Galaxy S2 te vinden is – en een scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels – vermoedelijk hetzelfde Super Amoled Plus scherm van de S2.

Dus. We weten nu dat er een toestel bestaat dat op dit moment onder de naam Galaxy S2 Plus getest wordt. Of deze ook onder deze naam op de markt zal verschijnen is natuurlijk niet zeker. We houden je op de hoogte!

(met dank aan TechSnapr)

Galaxy deal tips

Praat mee