Galaxy Note krijg Android 4.0 update in maart

samsung-galaxy-note-android-4-ics-maart-243x300 Galaxy Note krijg Android 4.0 update in maartEind vorige jaar was al duidelijk dat Samsung de Galaxy Note samen met de Galaxy S2 al eerste van een update naar Android 4.0 – de allernieuwste versie van het Android besturingssysteem – zou voorzien. Maar waar het inmiddels uitgelekte ‘beta’ ROM’s regent voor de Galaxy S2 blijft het op Galaxy Note gebied angstvallig stil. Toch heeft Samsung opnieuw bevestigd – via Samsung Noorwegen’s Facebook pagina – dat de update voor de Note eraan komt, en wel in maart.

Wie alvast een voorproefje wil van Android 4.0 Ice Cream Sandwich op de Galaxy Note, kan het onderstaande filmpje checken. Hier is een vroege versie te zien van de CyanogenMOD ROM die gebaseerd is op Android 4.0.

(met dank aan CNET)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Gerard zegt

    Perfecte updat naar android 4.1.2. eerste indruk is dat alle veel sneller werkt. Wel moeten alle zelf ingestelde schermen opnieuw worden ingericht. Maar dit staat niet in verhouding van de winst die je maakt met snelheid en Samsung “GO” dat geïnstalleerd wordt.

    Zeker een aanrader

Praat mee