Samsung Galaxy Ace Plus handleiding

samsung-galaxy-ace-plus-handleiding-215x300 Samsung Galaxy Ace Plus handleidingWil je alvast eens door de handleiding van de nog niet verkrijgbare Samsung Galaxy Ace Plus snuffelen? Dat kan!

Soms is het – als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon – best handig om op het gemak in de handleiding rond te kijken, om zo een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden en functies. Je kunt zo ook snel genoeg zien of alles wat je graag wilt, ook echt mogelijk is.

Aangezien wij op dit moment nog geen Nederlandse handleiding konden vinden, kun je voor nu de Engelse versie bekijken. Straks, als de Nederlandse handleiding ook beschikbaar is, vind je deze natuurlijk ook hier.

Wel geven wij hierbij één waarschuwing: deze handleiding is natuurlijk van het toestel zoals deze door Samsung geleverd wordt. De duizenden mogelijkheden die jouw Galaxy Ace Plus straks krijgt door het installeren van handige apps via de Android Markt zul je hier niet tegenkomen – maar ze zijn er wel!

Maargoed, genoeg hierover nu – hier is ‘ie: Samsung Galaxy Ace Plus Handleiding

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee