Vanaf maart: de roze Galaxy Note

samsung-galaxy-note-pink-e1328904270977 Vanaf maart: de roze Galaxy NoteHet is duidelijk dat Samsung met haar smartphones een zo breed mogelijk publiek probeert aan te spreken. Eén van de manieren om dit te bereiken is het aanbieden van de toestellen in verschillende kleuren – meestal zowel zwart als wit. Maar voor de dames gaat dit niet ver genoeg, zo moet Samsung gedacht hebben. En dus komt er vanaf maart een roze Samsung Galaxy Note. In Samsung’s thuisland Zuid Korea was de roze Galaxy S2 al een hit. Of Europeanen ook warm lopen voor een roze Galaxy toestel mag nu gaan blijken.

Overigens is nog niet bekend of en wanneer de roze Note precies in Nederland te koop zal zijn. Uiteraard lees je het hier zodra dit het geval is.

Wat denken jullie – zouden jullie een roze Galaxy Note kopen?

(met dank aan SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Berber zegt

    Ik wil hem!!!!!

    Ik kan me abbo tot uiterlijk begin mei verlengen, dus hoop dat ie voor die tijd nog uitkomt in Nederland… Anders moet het toch een zwarte worden, maar wil heeeeel graag de roze!! 🙂

Praat mee