Galaxy S3 onthulling op 22 maart? (update: nope)

samsung-galaxy-s3-frankrijk-300x182 Galaxy S3 onthulling op 22 maart? (update: nope)

Update:

Inmiddels heeft Samsung laten weten dat er op 22 maart geen nieuwe produkten zullen worden onthuld, en zeker geen Galaxy S3. Liggen we dan toch op koers voor een introductie evenement in april?

(met dank aan TheNextWeb)

Oorspronkelijke bericht:

Samsung heeft bekend gemaakt op 22 maart een evenement te houden in Frankrijk. Hoewel we natuurlijk helemaal niets weten over wat het Koreaanse concern op die datum wil laten zien, rijst natuurlijk onherroepelijk de vraag of dat dan de dag is dat we eindelijk kennis kunnen maken met de nieuwe Samsung Galaxy S3.

Zeker is dus dat we het nieuwe toestel niet eind van deze maand te zien krijgen – maar hopelijk dus misschien enige weken later. En op deze manier zou Samsung – zoals de bedoeling is – de tijd tussen introductie en verkrijgbaarheid inderdaad inkorten. Wij houden je op de hoogte!

(met dank aan IntoMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee