Galaxy S3: 4,8 inch scherm, keramische achterkant?

galaxy-s3-keramisch-concept-300x168 Galaxy S3: 4,8 inch scherm, keramische achterkant?Volgens vandaag opgedoken informatie gaat de Samsung Galaxy S3 beschikken over een 4,8 inch Super Amoled Plus HD scherm – geen erg verrassende informatie. Dit is wel nog iets groter dan verwacht, maar misschien in combinatie met een bezel-loos scherm een prima grootte. Tevens wist de bron te vermelden dat het toestel een keramische achterkant heeft. Deze informatie is voor ons nieuw, en past goed in de verwarrende berichtgeving waaruit zou blijken dat de Galaxy S3 zowel niet van plastic alsook niet van aluminium gemaakt zou zijn.

De keus voor keramiek zou – behalve om de Galaxy S3 een meer ‘premium feel’ te geven – mogelijk zinvol zijn, om een betere afvoer van warmte te bewerkstelligen. Mogelijk is dit geen overbodige luxe, gezien de nieuwe generatie ultra krachtige processor die Samsung in de S3 wil stoppen.

Tevens zou Samsung van plan zijn om de Galaxy S3 gelijktijdig in ongeveer 50 markten te lanceren.

Binnenkort weten hier hopelijk meer over…

(via BGR)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee