Galaxy Note: van toestel naar serie?

samsung-galaxy-note-10-1-billboard1-300x198 Galaxy Note: van toestel naar serie?Update 26 feb: inmiddels is het wel duidelijk dat de Galaxy Note 10.1 echt is – een ‘full blown’ 10.1 inch tablet PC mét alle voordelen van de S-Pen. Precieze details zijn nog niet bekend, maar het is wel duidelijk dat Samsung van plan is de komende dagen het één en ander toe te lichten.

In Barcelona hangen in ieder geval kamerbrede billboards die het bestaan van de 10.1 inch Galaxy Note zo ongeveer van de daken schreeuwen.

(met dank aan Sammobile)

samsung-galaxy-note-10-1-mwc-flyer-300x191 Galaxy Note: van toestel naar serie?

Oorspronkelijke bericht:

Tot nu toe kennen we de Samsung Galaxy Note allemaal als één smartphone/tablet apparaat – gewoon dé Galaxy Note. Het lijkt er echter sterk op dat Samsung plannen heeft om de Note uit te bouwen tot een produktlijn, net als de Galaxy Tab. Het idee is dan, dat er Galaxy Note’s op de markt komen in allerlei verschillende formaten, met de S-Pen als element dat een Note onderscheidt van een Galaxy Tab.

Uit documenten van Samsung die betrekking hebben op de overmorgen beginnende Mobile World Congress in Barcelona blijkt dat de eerste ‘andere’ Galaxy Note wel eens een Galaxy Note 10.1 zou kunnen zijn. De geruchten lijken inmiddels wat meer substantie te hebben gekregen, nadat iemand met connecties binnen het MWC congres terrein al Twitterde dat er inderdaad al aanwijzingen te vinden zouden zijn voor deze Note 10.1.

samsung-galaxy-note-10-1-spotted-300x118 Galaxy Note: van toestel naar serie?Over de specificaties van een Galaxy Note 10.1 weten we natuurlijk op dit moment nog helemaal niets – zou deze misschien gaan beschikken over Samsung’s nieuwe ARM Cortex A15 dual core processor genaamd Exynos 5250? Hopelijk weten we binnen een paar dagen meer!

PS: tevens circuleren er geruchten over een 7 inch Galaxy Note, maar deze zijn zo vaag dat we beter even de MWC zelf afwachten.

(met dank aan Forbes en @AllAboutSamsung)

Galaxy deal tips

Praat mee