Foto’s gemaakt door Samsung GT-i9300 duiken op (update: 14 februari)

samsung-gt-i9300-camera-image-leak-3-full-size-300x225 Foto's gemaakt door Samsung GT-i9300 duiken op (update: 14 februari)

Klik voor de foto op volledige grootte

Update 14 februari: en nog maar een. Waarom wij deze GT-i9300 foto’s hier verzamelen?  Om mogelijkerwijs alvast een idee te krijgen van de kwaliteit van de camera van het toestel. De foto die we vandaag hebben opgeduikeld is in ieder geval de eerste die goed genoeg is om een indruk te geven van deze kwaliteit – hoewel het ook nu nog ruimschoots te vroeg is om een zinnige conclusie te trekken. Net als in de vorige foto’s gaat het ook nu om een acht megapixel plaatje. En voor wie vroege ROM versies van de GT-i9300 bijhoudt: deze foto is gemaakt met een toestel voorzien van 9100XXALB2.

En om het ‘plaatje’ compleet te maken: deze foto is gemaakt door een interface designer van Samsung. (zie Picasa)

Update 8 februari: en er is er nog één! Wederom is er niks interessants te zien, maar voor de vorm plaatsen we ‘m toch maar. Overigens blijkt uit de bijbehorende EXIF data dat het hier om firmware versie 9100XXALB3 gaat – een tot nu toe onbekende versie, nadat eerder als 9100XXLB1 en XXALB1 opdoken. En ook nu is het oorspronkelijke formaat van de foto 8 megapixel, wat overeenkomt met recente geruchten dat de Samsung Galaxy S3 inderdaad over een 8 MP camera beschikt.

samsung-galaxy-s3-reflection Foto's gemaakt door Samsung GT-i9300 duiken op (update: 14 februari)

samsung-galaxy-s3-foto-info-300x137 Foto's gemaakt door Samsung GT-i9300 duiken op (update: 14 februari)

Oorspronkelijke bericht: Ah, Picasa – het mekka voor iedereen die iets doet met foto’s. En ook voor fabrikanten die subtiele hints willen droppen over het bestaan van een nieuwe toestel, natuurlijk. Vandaag was daar voor het eerst plaatje te vinden dat gemaakt is met het toestel met de inmiddels illustere codenaam GT-i9300, de vermoedelijke Samsung Galaxy S3.

samsung-galaxy-s3-gti9300-foto Foto's gemaakt door Samsung GT-i9300 duiken op (update: 14 februari)

Uit dit plaatje is natuurlijk nog helemaal niks op te maken over de camera kwaliteit, en zelfs de resolutie – 3264×2448, tegen de 8 megapixels – zegt niet veel.

Wie weet wat we zien mag het zeggen!

(dank, SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee