De ultieme Samsung handleiding in twee delen

Sommige mensen halen hun nieuwe smartphone uit de doos, zetten ‘m aan en gaan er vervolgens gelijk mee aan de slag. Anderen bereiden zich graag goed voor en lezen – of bladeren door – de handleiding, alvorens hun eerste stappen op smartphone gebied te zetten. Voor deze laatste groep mensen brengt Samsung de ultieme handleiding: een tweedelig boekwerk, waarin iedere stap van de ingebruikname tot de belangrijkste functies glashelder wordt uitgelegd.

Onze zorg is alleen dat een dergelijke handleiding voor de Galaxy S2, mocht deze er ooit komen, flink wat dikkere boeken zal vergen, gezien de eindeloze functies die het toestel biedt. Om van het boek over Kies nog maar te zwijgen. Maar zeg nou zelf: het idee is best tof!

(via Snotr)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee