Tip voor alle nieuwe Galaxy S2 gebruikers: onze tips!

galaxy-s2-tips-269x300 Tip voor alle nieuwe Galaxy S2 gebruikers: onze tips!Wie galaxyclub.nl al een tijdje volgt kent ze natuurlijk allang allemaal: onze tips. Handige weetjes, app tips, game tips, trucs, en wat dies meer zij. Hoe vind je ze? Simpel. In het menu bovenaan de site, onder het kopje ‘Tips’. Of klik HIER, en je valt middenin ons tips-archief. Vergeet niet een beetje heen en weer te bladeren met de buttons onderaan de pagina, je vindt immers pagina’s vol tips!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. ArjenP zegt

  Tip: wil je snel even de helderheid van je scherm aanpassen, plaats je vinger op de bovenste balk en schuif naar links (donkerder) of rechts (helderder)

 2. ArjenP zegt

  Tip: als je door je pagina’s wilt scrollen, kun je ook je vinger plaatsen op de pagina-aanduiding en vanaf dat punt door de pagina’s lopen, terwijl je dit doet is het nummer van de pagina’s duidelijk zichtbaar.

 3. TacBeaver zegt

  Tip : om batterij te sparen is het aan te raden om ’s avonds of voor langere periodes standby, je (wifi uit te schakelen en je) RAM geheugen te clearen. Je kan dit doen door lang op de (fysieke) “home” toets te drukken, in het pop-up menu “taakbeheer” te kiezen, dan bovenaan de RAM tab te selecteren en tenslotte “wis geheugen”. Daarna kort de power toets induwen zodat het scherm uit gaat.

  Ik heb ondervonden dat hiermee de S2 sneller in “slaapstand” gaat en minder energie nodig heeft. Als je dan later (’s morgens bijvoorbeeld) de batterij curve bekijkt, geeft die een vlakker verloop en dus minder batterij verbruik.
  Als ik dit niet doe, blijft mijn S2 soms (bijna) de hele nacht “wakker” en verbuikt hij veel meer energie/batterij.
  Jammer genoeg hebben de upgrades naar 2.3.4, 2.3.5 en onlangs 2.3.6 daar niet veel aan veranderd.

  • Charles Smit zegt

   Ik heb een goede app gevonden voor beparing van de batterij.
   in appmarket JuiceDefender downloaden en installeren.
   Nu al 1 week zonder opladen….

   Grt Charles Smit

 4. herman zegt

  Hoe kan ik het snelkoppelingsmenu aanpassen. Dit is het schuigmeunu dat geactiveerd wordt door van boven naar onder te schuiven en waar onder andere wifi, bleutooth buttons staan?

 5. Sake zegt

  Na de update van android 2.3.6
  TIP:Probleem Spontaan opstarten van je Smartphone is op te lossen door je SD Kaart eruit te halen,en wachten op een nieuwe update.Samsung is van op de hoogte van dit probleem 🙂

  • Lous zegt

   Bedankt !
   Dit is nog eens een tip, was bang dat ik een ‘verkeerde’ app geinstalleerd had, want dat staat hier ook ergens op de site.
   Dus heb al diverse apps verwijderd om uit te vogelen aan welke het lag.

 6. Edman zegt

  Kan iemand mij helpen met het volgende probleem:

  Sinds de update naar 3.2.5 heb ik problemen met het rangschikken van mijn apps.
  Opeens stonden de apps kris kras door elkaar en soms maar 1 per pagina. Inmiddels heb ik twee keer de moeite genomen om alles handmatig terug te zetten maar wanneer ik mijn toestel uitschakel en weer aan zet staat alles weer kris kras door elkaar.

  Ik heb hem nu op de lijst weergave staan maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Hoop dat iemand mij kan helpen…..

 7. Bram zegt

  Edman, ik heb precies het zelfde probleem en mijn vriendin ook. Ook valt vaak bij mij het toestel uit en start hij hem opnieuw op, super irritant. Maar met de volgende update moet dat verholpen zijn!

 8. michael zegt

  Wie weet hoe ik mijn galaxy s2 kan upgraden naar android 3.0 of de latest version??
  Hij begint trouwens ook erg traag te worden wat kn ik daar aan doen?

 9. Adrie1962 zegt

  Hoe kun je groepsberichten aan meer dan 10 gebruikers versturen. Een groep is volgens Samsung 10 personen. Heel vreemd

  • Jan Peters zegt

   Heel eenvoudig. Middels het programma KIES kan je op het 2de tab-blad aangeven dat je de agenda van Outlook wilt synchroniseren met de Galaxy SII.
   Werkt perfect. Succes

  • Erdepe zegt

   Beste henk,

   Als je hem al kwijt bent, valt er weinig aan te doen. Misschien kun je hem nog via Samsung dive vinden. Je moet hier dan wel al voor zijn aangemeld. Zoek maar op Google en wellicht kun je hem nog vinden.

   Succes

   • christian zegt

    Wel ik heb cerberus op al wat android is sraan en onlangs mijn schoonma haar toestel terug gevonden door een verstuurde foto en gps locatie.

 10. Jan Peters zegt

  Ik heb op mij Galaxy SII mijn email ingesteld. Het ophalen van de emails gaat perfect. Het vervelende is echter wel dat na het ophalen door de galaxy de berichten op de server worden gewist. Ik wil deze echter bewaren zodat ik deze berichten ook nog op mijn vaste PC kan binnenhalen. Wie weet hiervoor een oplossing? Dank voor het meedenken.

  • Bart zegt

   Je kan dit instellen, gebruik ik zelf ook.
   ga naar instellingen, selecteer een account, al je er meerdere hebt, en helemaal onderaan bij “Inst. inkomende” kan je onderaan, instellen wanneer je mail van de server moet verwijderd worden.
   Hopelijk was dit een beetje duidelijk
   Veel succes

 11. paul zegt

  Hoe kan ik op mijn galaxy de mail instellen van bijvoorbeeld een AOL account?
  ik zie bij account instellen alleen facebook, twitter, g mail en een microsoft excange (die is voor de mail van mijn werk) maar ik zou graag ook een AOL account instellen.
  Kan iemand mij hierbij op weg helpen?
  bedankt

 12. Franssie zegt

  Een andere vraag, wie weet hoe en of je een intern geheugkaart van de S2 kunt demonteren en vervangen door een grotere?

 13. bastiaan11 zegt

  Kon eerst foto,s recht streeks bekijken van s2 maar nu niet meer zefde tv waar kan dat aan liggen ik doe zoeken apparaten maar vind niks.
  Mvrg Bastiaan

 14. Anita Jongsma zegt

  vanuit de app music downloader liedje gedownload, maar hij is nu al 12 uur bezig. Ik wil het downloaden stoppen maar hoe doe ik dit?
  groet Anita

Praat mee