Samsung introduceert de nieuwe Galaxy Ace Plus

samsunggalaxyaceplus2-300x241 Samsung introduceert de nieuwe Galaxy Ace PlusHoewel de meeste electronica fabrikanten netjes wachten op de grote beurzen om hun nieuwe telefoons te introduceren, dropte Samsung 3 januari doodleuk het nieuws dat de immens populaire Galaxy Ace binnenkort wordt vervangen door een nieuwe, krachtigere variant: de Samsung Galaxy Ace Plus.

Een zelfde methode gebruikte de Koreaanse fabrikant vorig jaar ook al toen de Galaxy S werd ‘opgeschaald’ naar de Galaxy S Plus. En ook nu weer is er sprake van een flinke verbetering: een veel krachtiger processor met een kloksnelheid van maarliefst 1 GHz, een groter beeldscherm, en de allerlaatste versie van Android Gingerbread, 2.3.7.

Ondanks dat de Ace Plus een flink stap vooruit is ten opzichte van de eerste Galaxy Ace, verwachten wij dat deze gewoon in dezelfde prijsklasse verkrijgbaar zal blijven. Hierdoor is de Galaxy Ace Plus een prima instapmodel smartphone, waarop je bijna alle features vindt die je ook op de veel duurdere toestellen tegenkomt, maar dan voor een veel vriendelijkere prijs.

Wanneer de Samsung Galaxy Ace Plus precies in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend – in ieder geval nog in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. De adviesprijs ligt net onder de 300 euro – de winkelprijs zal hier nog onder zitten.

Als je je inschrijft voor onze Email Notificatie Service – linksbovenaan de pagina – ontvang je gratis bericht zodra het toestel direct leverbaar is.

Galaxy deal tips

Praat mee