En wie bent u? Is dít dan de Samsung Galaxy S3?

samsung-galaxy-s3-leaked-zoomed-300x226 En wie bent u? Is dít dan de Samsung Galaxy S3?Eén van de door Samsung geïntroduceerde produkten op de CES 2012 beurs in Las Vegas is de Smart Camera: een geweldige camera met allerlei fijne mogelijkheden. Natuurlijk wil Samsung al deze mogelijkheden laten zien in een filmpje. Eén van de mogelijkheden is het bedienen van deze camera met je smartphone – ook van Samsung uiteraard. Alleen bij het bekijken van het filmpje viel ons oog op die smartphone. Het is geen Galaxy S2, en lijkt ons ook geen Galaxy Note te zijn. En dus de vraag: is het de Samsung Galaxy S3? Of is het gewoon een generiek smartphone concept of een animatie om het idee te showen?

Een aantal elementen zij in ieder geval vreemd genoeg. Zo zijn we een batterij indicator. Deze is blauw, zoals in Android 4.0 – maar dan in Android 4.0 die niet van TouchWiz 4 voorzien is, aangezien deze daar groen is. Aan de andere kant, wat doet die batterij indicator daar überhaupt? Is het misschien de batterij indicator van de camera die draadloos op de telefoon wordt weergegeven? En is het niet onlogisch dat de Samsung Galaxy S3 nog een fysieke home button zou hebben?

Vragen, en nog eens vragen roept het plaatje op. Het lijkt in ieder geval een erg dun toestel te zijn, met een glimmende (metalen?) rand, en een minimale bezel.

Veel wijzer worden we niet, en dus moeten we nog een maand of anderhalf wachten tot de Mobile World Congress los barst in Barcelona.

Check het filmpje rond 1:12…

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee