Samsung Galaxy S3 nu ook in Nederlandse Samsung Support database

samsung-galaxy-s3-gt-i9300-nederland-300x210 Samsung Galaxy S3 nu ook in Nederlandse Samsung Support databaseEen paar dagen geleden dook de codenaam GT-i9300 plotseling op in Samsung’s support database in de Verenigde Arabische Emiraten. En redelijk vlot was de code, nadat de wereld zich op het nieuws stortte, ook weer verdwenen. Maar wat zien wij dan vandaag op de Nederlandse support pagina? Inderdaad, de Samsung GT-i9300, vermoedelijk beter bekend als de Samsung Galaxy S3.

Zoals gebruikelijk worden we hier niet veel wijzer van – de handleiding is uiteraard nog niet te downloaden. Of dit erop wijst dat de Galaxy S3 mogelijk tóch op korte termijn zijn entrée zal maken is natuurlijk de vraag, maar er borrelt in ieder geval iets!

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee