Samsung Galaxy S3 met Gorilla Glass 2?

samsung-galaxy-s3-gorilla-glass-2-300x282 Samsung Galaxy S3 met Gorilla Glass 2?Binnenkort begint in Las Vegas de Consumer Electronics Show – het mekka van de consumentenelectronice in de Verenigde Staten. Hoewel wij verwachten een aantal interessante ontwikkelingen op telecom gebied te zullen zien – en géén Samsung Galaxy S3 – is het traditiegetrouw niet het evenement waarop de écht belangrijke smartphones worden geïntroduceerd. Hiervoor moeten we nog ruim een maand wachten, op de Mobile World Congress in Barcelona.

Wat deze editie van de CES wel de aandacht zal trekken is de nieuwe generatie Gorilla Glass van het Amerikaanse bedrijf Corning. De eerste generatie Gorilla Glass was te vinden in miljoenen smartphones en tablets, vanwege de enorme krasbestendigheid en duurzaamheid. En nu is de succesformule – die ook te vinden is in de Samsung Galaxy S2 – verbeterd.

En dus stellen wij de logische vraag: is Gorilla Glass 2 misschien wel dé materiaal keuze voor het grote hoge resolutie scherm dat we straks in de Samsung Galaxy S3 gaan vinden? Zeker is dat Corning enorm heeft kunnen meeliften op het enorme succes van Samsung in het afgelopen jaar – en dus zou het gebruik van Gorilla Glass 2 in de Galaxy S3 nét dat opstapje kunnen zijn om ook de nieuwe generatie superglas stevig in de markt te zetten.

Enfin, dit alles is natuurlijk maar een potje raden met de ogen dicht – wij weten het niet. Maar heel misschien spoedig wel! Stay tuned…

(met dank aan BGR)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee