Samsung Galaxy S3 is géén GT-i9500

samsung-gti9500-rizen Samsung Galaxy S3 is géén GT-i9500Uit de onlangs uitgelekte informatie over Tizen – het op Linux gebaseerde besturingssysteem waar Samsung sinds kort haar schouders onder heeft gezet – bleek dat het eerste toestel met dit besturingssysteem de Samsung GT-i9500 zou zijn. Dit verwijst de aanname dat dit de codenaam voor de Samsung Galaxy S3 is naar het rijk der fabelen.

Maar wat is dan wel de codenaam voor de Samsung Galaxy S3? Afgaande op de nummering van de eerste 2 Galaxy S toestellen – GT-i9000 en GT-i9100 – zou GT-i9200 logischer lijken. Echter, het is al meer dan een jaar geleden dat dit serienummer opdook in een uitgelekte ROM. Sindsdien is er van de 9200 niks meer vernomen, maar aangezien dit zelf nog vóór de introductie van de Galaxy S2 – GT-i9100- was gaan wij er gemakshalve vanuit dat deze dus niet op de Galaxy S3 slaat.

Dit maakt ook duidelijk dat de onlangs opgedoken foto (HIER) dus niet van de Galaxy S3 afkomstig is. Jammer, maar het is niet anders 😉

En dus wachten wij braaf af… nog een week of zes…

(met dank aan Tweakers en

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee