Speculatie over de uitstel van de introductie van de Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-introductie-gauravh-300x140 Speculatie over de uitstel van de introductie van de Galaxy S3Inmiddels is duidelijk dat het alles behalve zeker is – onwaarschijnlijk zelfs – dat Samsung de Galaxy S3 eind februari op de MWC beurs in Barcelona zal onthullen. Samsung zelf heeft bevestigd dat er op dit moment intern gekeken wordt. Mevrouw Younghee Lee van het Koreaanse concern liet weten dat er gekeken wordt naar de opties voor de introductie van de S3.

Inmiddels hebben verschillende mensen zich geuit over de uitstel van de onthulling. Insider Gaurav Hasabnis bevestigt dat de Galaxy S3 wel degelijk klaar is, en dat uitstel van de introductie geen vertraging van de release betekent. Wél is het mogelijk zo dat Samsung de Galaxy S3 niet op de MWC wil introduceren omdat de gehele smartphone wereld daar haar nieuwe toestellen toont. De Koreanen beschouwen op dit moment eigenlijk alleen Apple’s nieuwe iPhone als mogelijke concurrent voor de Galaxy S3 – en dus is een introductie los van de heksenketel van een evenement als de MWC veel passender om de aandacht op de S3 te vestigen.

Vorig jaar was het HTC die ervoor koos om haar nieuwste topmodel – de Sensation – niet op deze beurs te introduceren, maar op een speciaal evenement erna. Dus hoewel er nog helemaal niets nieuws bekend is over de Galaxy S3 is het goed mogelijk dat we pas ná de MWC een speciaal Samsung evenement zien – met alle ruimte en aandacht voor alleen de S3.

(met dank aan SammyHub en @gauravh1)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee