Galaxy Ace Plus en de TouchWiz interface hands on

Als één van de eersten kreeg de grote blog GSMArena de kans om te spelen met de Samsung Galaxy Ace Plus. Wat we te zien krijgen is een rondleiding door de gebruikersinterface van het toestel, te weten Samsung’s eigen TouchWiz. TouchWiz is een interface die is aangebracht bovenop het Android besturingssyteem, en zorgt voor een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke bediening.

[nggallery id=2/]

Wat opvalt is dat het toestel soepel reageert op aanraking van het beeldscherm – voor een toestel in de prijsklasse van de Galaxy Ace Plus een mooi prestatie, mededankzij het ruime werkgeheugen en de krachtige 1 GHz processor.

Ook zien we een snelle internetbrowser, die vloeiend in- en uitzoomt, en die ‘normale’ internetpagina’s (d.w.z. geen speciale mobiele pagina’s)  erg goed weergeeft en snel inlaadt. Zelfs grafisch ‘zware’ toepassing, zoals een bombolle fotogallery, worden netjes afgehandeld door de Ace Plus.

De foto’s die we van het toestel te zien krijgen laten een mooi compact toestel zien, dat – gezien de betaalbare prijsklasse – erg netjes is afgewerkt. Volgens sommigen doet de Ace Plus erg denken aan de iPhone 4S – wijzelf denken door de vernieuwde achterkant meer aan een compacte versie van de eerste Galaxy S, Samsung’s smartphone vlaggeschip van 2010.

Hoe het ook zij, met de Galaxy Ace Plus probeert Samsung, net als met de eerste Galaxy Ace, een toestel in de markt te zetten die zoveel mogelijk functionaliteit combineert met een solide bouw, en dit alles in een uiterst betaalbaar pakket(je).

(met dank aan GSMArena)

Galaxy deal tips

Praat mee