Samsung Galaxy Ace Plus eind februari in Nederland

samsunggalaxyaceplus-zoom-300x168 Samsung Galaxy Ace Plus eind februari in NederlandDat de nieuwe Samsung Galaxy Ace Plus – logischerwijs de opvolger van de succesvolle Galaxy Ace – nog deze winter naar ons land zou komen was al bekend. Maar nu weten we ook dat het (pas) eind februari gaat worden – als we provider Hi mogen geloven tenminste.

En om het verhaal compleet te maken geeft Hi als losse verkoopprijs het bedrag van 255 euro aan – een flinke stap onder de adviesprijs van 299 euro. Als we er dan ook nog vanuit gaan dat grote providers als Hi meestal nog aan de hoge kant zitten met hun toestelprijs, kunnen we verwachten dat het toestel bij de onafhankelijke winkels voor ruim onder de 25o euro te koop zal zijn – zonder abonnement, uiteraard. Mét abonnement is het toestel overal gewoon gratis te krijgen. En zo hoort het ook 😉

Galaxy deal tips

Praat mee