Samsung Galaxy Ace Plus deze winter al verkrijgbaar in Nederland

samsung-galaxy-ace-plus-achterkant1-300x249 Samsung Galaxy Ace Plus deze winter al verkrijgbaar in NederlandHoewel Samsung pas heel recent de nieuwe Galaxy Ace Plus onthulde, hoeven wij in Nederland waarschijnlijk niet al te lang op het toestel te wachten. Volgens de berichten zou het toestel eind van deze maand – januari – al in Rusland op de markt moeten verschijnen, waarna Europa nog in het eerste kwartaal volgt.

Praktisch gezien verwachten wij dus dat de Ace Plus in februari naar ons land zal komen – of met een beetje pech in maart. Recente ervaringen met bijvoorbeeld Samsung’s enorme Galaxy Note leren ons dat de Koreaanse fabrikant tegenwoordig eerder snel dan langzaam is met het uitbrengen van nieuwe toestellen – in ons land, tenminste.

Wie direct op de hoogte wil zijn wanneer de Galaxy Ace Plus in Nederland leverbaar is, kan zich uiteraard inschrijven voor onze gratis notificatie service (linksbovenaan de pagina).

Galaxy deal tips

Praat mee