Samsung Galaxy Ace Plus: de aanbiedingen

samsung-galaxy-ace-plus-aanbiedingen-1-300x218 Samsung Galaxy Ace Plus: de aanbiedingenNee, flauw – de nieuwe Samsung Galaxy Ace Plus is nog niet te koop, dus concrete aanbiedingen zul je hier nog niet vinden. Maar zoals je hier al eerder kon lezen is de adviesprijs van de Ace Plus al bekend – 299 euro – en dus kunnen we alvast voorzichtige voorspellingen gaan doen m.b.t de aanbiedingen die je straks zult tegenkomen.

Een adviesprijs is bijna nooit de echte winkelprijs – deze zal ergens tussen de 250 en 299 euro in komen te liggen. En kleine vergelijking bij verschillende winkels leert ons dat dit betekent dat het toestel sowieso gratis bij een abonnement te krijgen zal zijn. En de prijzen voor deze abonnementen zullen dan ongeveer beginnen bij twee tientjes per maand – met een beetje geluk zit er straks een actie tussen die nog een paar euro per maand goedkoper zal zijn.

Duidelijk is dat de Samsung Galaxy Ace Plus een toestel is dat alle functies biedt van een Android smartphone – ja, ook email, Whatsapp, games, Youtube, Google Maps, gratis navigatie, etc. – voor een best wel fijne prijs, zowel als los toestel, maar zeker als gratis toestel bij een betaalbaar abonnement.

Uiteraard zullen we uiteindelijk gewoon de definitieve prijzen en aanbiedingen moeten afwachten – aan bovenstaande verwachtingen kunnen uiteraard geen rechten worden ontleend 😉

Overigens – als je een gratis bericht wilt ontvangen zodra de Samsung Galaxy Ace Plus wél direct leverbaar is, raden wij je aan om je in te schrijven voor onze email notificatie service, linksboven op de pagina!

 

Galaxy deal tips

Praat mee