Galaxy Ace Plus adviesprijs: 299 euro

galaxy-ace-schuin-groot1-300x300 Galaxy Ace Plus adviesprijs: 299 euroNet als de eerste Galaxy Ace, zet Samsung de Galaxy Ace Plus in de markt in wat netjes gezegd het midden segment heet. Juist in deze klasse deed de eerste Ace het erg goed in 2011 – en het is in deze klasse dat de Ace Plus in 2012 net zo’n succes zal hebben.

Trouw aan het concept heeft Samsung het toestel dus een adviesprijs van 299 euro meegegeven – de winkelprijs zal hier nog een stukje onder liggen. Dit betekent vooral dat het toestel met een abonnement erg aantrekkelijk zal zijn. Niet alleen het toestel zal dan gratis worden, maar het bijbehorende abonnement met kortingen hoeft niet meer te kosten dan pakweg twee tientjes per maand.

Hou daarbij dan in gedachten dat je voor dit geld wél alle mogelijkheden in huis haalt die een duurdere Android smartphone ook biedt – email, games, Whatsapp, internet, apps, GPS, navigatie, etc. – en het is duidelijk waarom de Ace Plus in 2012 één van de interessantste betaalbare smartphones is.

Galaxy deal tips

Praat mee