Roze Samsung Galaxy S2 komt naar Europa

samsung-galaxy-s2-roze-300x181 Roze Samsung Galaxy S2 komt naar EuropaHet zal toch niet waar zijn? Eén van onze nieuwjaarswensen (HIER) lijkt verhoord te worden!

Gisteren meldden wij al dat de Samsung Galaxy S2 HD misschien naar Engeland komt, en vandaag blijkt dat de ROZE Samsung Galaxy S2 rond Valentijnsdag bij onze buren aan de andere kant van de Noordzee te koop zal zijn. En dus wordt de kans ook significant dat deze roze variant ook in ons land de zwarte en witte versie zal komen versterken.

Tot nu toe hebben wij altijd een beetje een grapje gemaakt van de roze (ja, ROZE) Samsung Galaxy S2, maar nu zijn we toch wel benieuwd: zou jij ‘m kopen? Of: ken je iemand die ‘m zou kopen? En ja, wij snappen dat de doelgroep voornamelijk vrouwelijk is – maar is dit niet een beetje té?

Verder blijft het natuurlijk gewoon een fantastisch toestel – dat staat buiten kijf!

(met dank aan Recombu en U96)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  Ik zou eerder denken aan een hoesje in een kleur. Dan kun je nog eens wisselen. Daarnaast is het natuurlijk wel heel erg vrouwelijk voor de dames of voor …….

 2. zegt

  Overigens zou het voor Samsung ook een idee zijn om er een geurtje aan te geven. Het is mogelijk om geurstoffen door de kunststof te mengen zodat de mobiel ruikt naar aarbei, framboos, kauwgom, rubber…….

 3. Maarten zegt

  Beste editors, waarom posten jullie sinds 23 november 2011 niets meer op Facebook? Ik was jullie site al haast vergeten!

  M.v.g.,

  Maarten

Praat mee