Nog een afbeelding van de GT-i9500 – Samsung Galaxy S3 of toch niet?

samsung-galaxy-s3-gti9500-tizen Nog een afbeelding van de GT-i9500 - Samsung Galaxy S3 of toch niet?Een tijdje geleden deed een concept afbeelding van wat de Samsung Galaxy S3 zou moeten zijn – codenaam GT-i9500 volgens de maker – een hoop stof opwaaien. Echter, al snel bleek dat het ging om een concept ontworpen door een fan – niet door Samsung zelf.

Maar nu duikt de naam GT-i9500 opnieuw op, en in materiaal van Samsung zelf nog wel. Maar hoewel de halve wereld er dus stiekem vanuit ging dat de GT-i9500 dus inderdaad de nieuwe Galaxy S3 zou zijn, komt deze afbeelding uit de developer kit van het nieuwe besturingssysteem Tizen – bekend van Nokia en Intel’s voorganger Meego.

Op de afbeelding zien we een toestel met een metalen frame – dit komt overeen met eerdere geruchten over de Galaxy S3 – en een hardware camera knop. Maar iets zegt ons dat dit toch niet de nieuwe Galaxy S3 is. De Galaxy S3 komt namelijk helemaal niet uit met Tizen, en het scherm lijkt ons ook niet echt een grootte te hebben die richting de 4.5 tot 4.7 inches gaat – als we bijvoorbeeld de verhoudingen bekijken van het scherm en de front facing camera.

Hiermee zou dus het gerucht ontkracht zijn dat de GT-i9500 de Samsung Galaxy S3 is, en tevens betekent dit dat de vorige week uitgelekte foto níet door de S3 genomen is. Tenzij het toestel op het plaatje dus toch niet de GT-i9500 is. Wie zal het zeggen..?

(met dank aan SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee