Mogelijke features van de Samsung Galaxy S3 uitgelekt

samsung-galaxy-s3-features-system-dump-300x166 Mogelijke features van de Samsung Galaxy S3 uitgelektHet zullen weer eens niet de mensen van SamMobile zijn die de hand hebben weten te leggen op een zgn. ‘system dump’ van een toestel met codenaam GT-i9300. En ja, dit is zeer waarschijnlijk inderdaad de Samsung Galaxy S3.

Zonder dat er écht belangrijke details worden prijsgegeven, zijn er in de system dump een aantal .apk file – Android applicaties – te vinden met veel zeggende namen. SMemo.apk, SPlannerAppWidget.apk, LTETest.apk, NFCTest.apk, en NFC.apk zijn ieder voorzich allemaal hints met betrekking tot functies die we mogelijk in de Galaxy S3 gaan vinden – een S-Pen, zoals in de Galaxy Note, LTE internet (helaas weinig zinvol op dit moment in NL), en NFC. Deze laatste functie was een jaar geleden al grootscheeps aangekondigd in de Galaxy S2, maar nooit in de Europese versie geïmplementeerd – wat bij gebrek aan toepassingsmogelijkheden ook niet echt een gemis was.

En dus zijn we in ieder geval iets wijzer geworden: mogelijk beschikt de Galaxy S3 over S-Pen integratie. Of dit dan betekent dat het toestel direct mét S-Pen op de markt komt, of dat het een leuke optionele accessoire zal zijn weten we natuurlijk nog niet.

Stiekem hopen we natuurlijk dat er binnenkort meer relevant details uit zullen lekken, al dan niet uit dezelfde system dump.

(maar weer eens met dank aan @SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee