Méér geruchten: Samsung Galaxy S3 vanaf maart in Turkije

samsung-galaxy-s3-13-maart-turkije Méér geruchten: Samsung Galaxy S3 vanaf maart in TurkijeEen uiteraard anonieme tipgever van één van ’s lands mobiele cowboys weet te melden dat de Samsung Galaxy S3 al op 13 maart te koop zal zijn – in ieder geval in Turkije. De verkoper zou in dit geval een internationale telefoonketen zijn.

De datum van 13 maart is op zijn minst verrassend te noemen. Als er al sprake zou zijn van uitstel van de lancering van de Galaxy S3, dan kan er niet erg veel uitgesteld worden – de MWC beurs duurt tot en met 1 maart. Dus óf Samsung heeft dan nog minder dan twee weken voor de introductie – en moet dan tegelijk zorgen dat het toestel al klaar ligt voor verkoop – óf Samsung onthult de Galaxy S3 wel degelijk op de Mobile World Congress. Óf het gerucht is slechts een losse flodder in een circus dat waarschijnlijk steeds wildere en vluchtigere informatie voortbrengt, tot Samsung aan alle speculatie een eind maakt door de S3 eindelijk te onthullen.

Wie het weet mag het zeggen!

(met dank MobileCowboys)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee