Gerucht: introductie Samsung Galaxy S3 misschien uitgesteld (+update)

samsung-galaxy-s3-uitstel-300x203 Gerucht: introductie Samsung Galaxy S3 misschien uitgesteld (+update)Dit bericht is nog warm uit de oven, dus misschien dat de zaken er over een paar uur alweer heel anders voorstaan, maar toch. Volgens de grote Amerikaanse tech blog The Verge zouden er geluiden uit Samsung kringen zijn opgevangen dat het nieuwe Koreaanse vlaggeschip – de Samsung Galaxy S3 – misschien tóch niet volgende maand op de Mobile World Congress in Barcelona zal worden onthuld.

De reden hiervoor is nog onduidelijk – mogelijk vindt Samsung de tijd te lang tussen de onthulling vroeg in het jaar en de Amerikaanse release die, als de zaken net zo lopen als bij de Galaxy S2, pas in het najaar plaatsvindt. Wél zou de Galaxy S3, ondanks de vertraagde introductie, gewoon voor de zomer te koop zijn – in de rest van de wereld althans.

Samsung zou daarnaast voor de MWC beurs een aantal andere belangrijke aankondigingen hebben – mogelijk een wereldwijde release van de Galaxy S2 HD, een nieuwe Galaxy Tab, en wie weet wat nog meer.

Maar stiekem hopen wij natuurlijk dat dit alles een storm in een glas water blijkt…

(met dank aan TheVerge)

Update: inmiddels is dit gerucht bevestigd uit meerdere hoeken. Zo weet de altijd goed geinformeerde Duitse website BestBoyz.de te melden dat er waarschijnlijk geen Galaxy S3 geintroduceerd zal worden door Samsung op de MWC. De eveneens de Duitse site Chip.de vraagt zich openlijk af of de S3 eigenlijk al wel klaar is voor onthulling.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Colin zegt

      Nee juist niet, dat staat er, hij zal in de rest van de wereld wel gewoon voor de zomer te krijgen zijn! Hopen maar dan, want ik wil ‘m hebbe als ik 18 wordt 😛

Praat mee