Galaxy S2 blijft misschien nog iets langer ‘King of the Hill’

samsung-galaxy-s2-king Galaxy S2 blijft misschien nog iets langer 'King of the Hill'Tot vandaag ging alles, iedereen, en zijn hond er vanuit dat Samsung volgende maand op de Mobile World Congress in Barcelona de opvolger van de Galaxy S2 zou presenteren – de Galaxy S3. Vanavond echter, schoten de geruchten als paddestoelen uit de grond dat dit misschien wel eens níet het geval zou zijn.

Naar de reden achter de uitstel van de onthulling van de Samsung Galaxy S3 kunnen we op dit moment alleen maar gissen. Misschien heeft het iets te maken met de korte periode sinds de introductie van de S2 op de Amerikaanse markt – of omgekeerd, met de té lange periode tussen de introductie hier, en de release na de zomer in de VS.

Toch zeggen dezelfde geruchten dat de Galaxy S3 wel degelijk voor de zomer op de markt zal gaan verschijnen, dus van uitstel komt vooralsnog absoluut geen afstel.

Samsung, kom dan maar op met die Android 4.0 update voor de S2 😉

(met dank aan TheVerge)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. ArjenP zegt

    eerlijkheidshalve zou je ook kunnen zeggen “waarom een nieuwer product lanceren terwijl er nog zoveel fouten uit de huidige versie kunnen worden gehaald?” en dan laten we gemakshalve het programma Kies maar even buiten beschouwing!

Praat mee