Galaxy Ace Plus in Engeland vanaf 13 februari

galaxy-ace-plus-engeland-300x201 Galaxy Ace Plus in Engeland vanaf 13 februariHoewel we op dit moment nog geen precieze releasedatum weten voor Nederland, lijkt het erop dat de Samsung Galaxy Ace Plus vanaf 13 februari in Engeland te koop zal zijn – gelukkig net op tijd voor Valentijnsdag, mocht dat Samsung’s plan zijn.

Gezien Samsung’s releaseschema’s in het verleden, denken we dan dat de Galaxy Ace Plus hooguit een paar weken later in ons land de markt zal betreden. Wie hem zo vroeg mogelijk wil hebben kan proberen hem via de zogenaamde ‘grijze import’ te bemachtigen – maar echt zinvol is dit meestal niet, en zeker niet goedkoop.

Wil je een bericht ontvangen zodra de Galaxy Ace Plus in Nederland leverbaar is? Schrijf je dan in voor onze gratis email service, linksboven op de pagina.

(met dank aan UnwiredView)

Galaxy deal tips

Praat mee