Galaxy Ace Plus: altijd genoeg opslagcapaciteit

samsung-galaxy-ace-scheef-300x213 Galaxy Ace Plus: altijd genoeg opslagcapaciteitZoals je hier eerder kon lezen is één van de grote verbeteringen in de Samsung Galaxy Ace Plus t.o.v. de eerste Galaxy Ace het grotere geheugen. Zo is het werkgeheugen flink uitgebreid van 278 MB in de Ace naar 512 MB in de Ace Plus. Het resultaat: een flink snellere en soepelere bediening – los van de snelle 1 GHz processor die in de Ace Plus te vinden zal zijn.

Maar wie een Android telefoon koopt wil natuurlijk graag aan de slag met allerlei verschillende apps en games. Je kunt hierbij natuurlijk denken aan Whatsapp, of Wordfeud en Angrybirds, maar in de Android Markt – die standaard op de Galaxy Ace Plus aanwezig is – zijn inmiddels ruim 400.000 andere apps te vinden, in iedere denkbare catergorie. Vind je standaard email applicatie van de Ace Plus niet zo fijn? Probeer gewoon een andere! Of een app waarmee je makkelijk toegang hebt tot duizenden wallpapers en ringtones. Of de bekende Buienalarm app, of Uitzend Gemist, of, of, of….

samsung-galaxy-ace-plus-android-apps-300x224 Galaxy Ace Plus: altijd genoeg opslagcapaciteitJe merkt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar het geheugen waarop apps kunnen worden opgeslagen is beperkt – zeker het geheugen van de meeste ‘midrange’ smartphones, zoals de Galaxy Ace Plus. En waar de Galaxy Ace het nog moest doen met 158 MB opslagcapaciteit – een stapeltje apps en een paar goeie games en het zit vol – heeft Samsung de Ace Plus voorzien van maarliefst 1 GB ruimte (zo’n 6x zo veel als in de Ace), juist voor apps. Dat maakt de Ace Plus dus bij uitstek geschikt voor games, of gewoon heel veel toffe applicaties, zonder dat je telkens je hoofd stoot tegen het opslagplafond.

En om het geheel af te maken biedt de Ace Plus bovenop de 1 GB ruimte voor apps ook nog eens standaard 2 GB opslagcapaciteit voor muziek, foto’s, films, en wat je nog meer graag bij je hebt onderweg

Voor wie dit alles niet genoeg is komt de Ace Plus – net als de eerste Ace – natuurlijk ook nog met een micro SD slot, waarin je een micro SD kaart kunt plaatsen met maximaal nog eens 32 GB capaciteit.

 

Galaxy deal tips

Praat mee