En daar is de Samsung GT-i9300 – en de GT-i9800?

Zoals verwacht gaat het geruchtencircus op standje tien in de weken voor de Mobile World Congress in Barcelona – en wordt ieder detail dat waar dan ook ter wereld opduikt onder een vergrootglas bekeken.

Als eerste dook vandaag de codenaam GT-i9300 weer eens op – vermoedelijk de codenaam van de Samsung Galaxy S3. Maar dit keer gebeurde dit op de website van Samsung zelf – de afdeling in de Verenigde Arabische Emiraten, om precies te zijn. Veel informatie is er niet te zien – behalve dat de GT-i9300 nu dus officieel in het ondersteuningssysteem van de fabrikant is opgenomen.

samsung-gt-i93001 En daar is de Samsung GT-i9300 - en de GT-i9800?

Tevens hoorden we vandaag voor het eerst van het bestaan van een Samsung toestel met codenaam GT-i9800. De 9800 dook op in de database van WiFi certificaties. Wat dit precies voor een apparaat moet worden is nog volledig onbekend. Maar het lijkt er hoe langer hoe meer op dat Samsung een aantal kaarten uit haar mouw gaat toveren de komende tijd – op de MWC beurs, óf erna.

(met dank aan SamMobile)

samsung-gt-i9800 En daar is de Samsung GT-i9300 - en de GT-i9800?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee