De Galaxy S3: ook voor onder water?

samsung-galaxy-s3-waterdicht-300x193 De Galaxy S3: ook voor onder water?Op de CES beurs die de laatste dagen in Las Vegas werd gehouden werden een hoop leuke nieuwigheidjes gepresenteerd. Zo was daar bijvoorbeeld ook het nieuwe Gorilla Glass 2 al te zien (HIER). Maar het bedrijf HzO kwam wel met iets heel leuks: een coating voor telefoons, waardoor deze waterbestendig worden.

Voor de duidelijkheid: het gaat hier dus niet om een hoesje of iets dergelijks, maar om een coating op moleculair niveau die ieder onderdeel beschermd tegen water, ook aan de binnenkant van een smartphone. Op het eerste gezicht lijkt het een leuke gimmick: bellen onder water, hoera! Bellen en internetten onder water brengt toch wat natuurkundige barriëres met zich mee, lijkt ons – en hoe moet dat dan met een capacitieve touchscreen? Ach, een toestel dat regen- en spatwaterbestendig is, zal zonder twijfel een hoop mensen een hoop geld besparen – en daar gaat het om!

Toch lijkt het een beetje vergezocht dat de Samsung Galaxy S3 al met deze nieuwe technologie zal zijn uitgerust. Hoewel Samsung naar het schijnt enthousiast was, en zaken wil doen met HzO, worden de eerste toestellen pas in het volgende seizoen verwacht. Lees: niet de toestellen die begin 2012 al gelanceerd zullen worden.

(via ZDNet)


Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee