De Galaxy Note uitelkaar geschroefd

Zelfs een compact staaltje technisch vernuft als de Samsung Galaxy Note is in feite natuurlijk gewoon een enorme verzameling van onderdeeltjes. Maar mocht je willen weten hoe de Galaxy Note eruit ziet als je hem helemaal uitelkaar peutert, kun je op de onderstaande foto’s een aardig idee krijgen.

In totaal bestaat de Note uit meer dan 1000 onderdelen – sommige daarvan zo pieterpeuterig klein dat je een flinke vergrootglas nodig hebt om ze niet over het hoofd te zien. Verder leverde onderstaande deconstructie weinig informatie op die niet al eerder bekend was – maar wel leuke foto’s. Wie er nog meer over wil lezen kan terecht bij Samsung Tomorrow.

samsung-galaxy-note-onderdelen-1 De Galaxy Note uitelkaar geschroefd

samsung-galaxy-note-onderdelen-2 De Galaxy Note uitelkaar geschroefd

Galaxy deal tips

Praat mee