galaxyclub.nl wenst iedereen: Prettige Kerstdagen!

samsung-galaxy-s2-kerstman galaxyclub.nl wenst iedereen: Prettige Kerstdagen!Kerst:  tijd voor dennenbomen, kado’s (tip: een Galaxy S2!), eten, drinken, sneeuw (ahum), familie, en een paar vrije dagen (hoewel kerst dit jaar daarvoor wat ongelukkig half in het weekend valt). Maar hoe het ook zij: de redaktie van galaxyclub.nl wenst iedereen een fijne kerst!

Eet niet té veel, maak zo min mogelijk ruzie met de familie, en doe niets wat wij ook niet zouden doen (behalve een sneeuwdans – die kunnen we wel echt gebruiken, maar wij beginnen er zelf mooi niet aan).

Wij melden ons na de kerst weer met nieuws, wetenswaardigheden en andere informatie over de Samsung Galaxy S2.

 

Galaxy deal tips

Reacties

  1. zegt

    Iedereen fijne dagen toegewenst zo aan het einde van het jaar. 2011 was natuurlijk mede een mooi jaar door de SGSII. Volgend jaar begint goed met Ice Cream sandwich!

Praat mee