Samsung komt in 2012 met 3D display – Samsung Galaxy S3 ook?

samsung-galaxy-s3-3d-300x150 Samsung komt in 2012 met 3D display - Samsung Galaxy S3 ook?Inmiddels is zo goed als zeker dat de nieuwe Samsung Galaxy S3 straks met een quad core processor op de markt zal komen. Over het scherm weten nog maar weinig echt zeker, en nog minder nu bekend is geworden dat Samsung in 2012 een eigen 3D scherm zal gaan lanceren.

Volgens de Koreaanse nieuwssite ETNews zal Samsung in het tweede kwartaal een eigen 3D smartphone op de markt brengen, mogelijkerwijs Galaxy S 3D genaamd. Maar het is niet zeker dat de Koreanen het niet in hun hoofd halen om een 3D Amoled scherm in de Galaxy S3 te schroeven.Zowel de S3 als het 3D toestel zouden in het tweede kwartaal in de winkel moeten liggen, dus het is niet uitgesloten dat het hier om één en hetzelfde toestel gaat.

Als we  ETNews mogen geloven zal een Samsung 3D smartphone tevens voorzien zijn van 3D foto en film opname mogelijkheden, en de mogelijkheid om alles direct op Samsung’s eigen lijn 3D televisies af te spelen. Het zou een grappige, maar misschien geen heel erg veel gebruikte feature van de Samsung Galaxy S3 kunnen zijn.

Ver gezocht? Uiteraard, maar wij leven op dit moment van wilde geruchten 😉

(met dank aan Gizmodo)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee