Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0 Ice Cream Sandwich in eerste kwartaal 2012

samsung-galaxy-note-android-4-ics-2012-300x225 Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0 Ice Cream Sandwich in eerste kwartaal 2012Tot nu toe was er nog niet veel met zekerheid bekend over of en wanneer de Galaxy Note door Samsung voorzien zou gaan worden van de nieuwste versie van het Android besturingssysteem, 4.0 Ice Cream Sandwich. Maar vandaag liet Samsung wereldwijd weten dat de Note samen met de Galaxy S2 bovenaan de things-to-do lijst staan – en dat een update in het eerste kwartaal van 2012 zal worden uitgerold.

Van andere bronnen hadden we al vernomen dat de update voor de Galaxy S2 misschien al vanaf januari zal worden aangeboden, en voor dit toestel circuleren inmiddels de eerste Android 4.0 ROMs met Samsung’s eigen TouchWiz interface. De vraag blijft dan natuurlijk in welke landen Samsung de update als eerste zal aanbieden, en wanneer Nederland aan de beurt komt. Maar in ieder geval is het goed te weten dat de Android ICS update voor de Note wat Samsung zelf betreft prioriteit heeft.

(met dank aan SammyHub)

Galaxy deal tips

Reacties

    • Chris zegt

      Dit wordt altijd ‘over-the-air’ gedaan. Je telefoon heeft een software update programma geïnstalleerd dat automatisch eens in de zoveel tijd kijkt voor een update van Samsung. Wanneer dat er is, wordt je via je notificatiebalk gevraagd of je dit wil downloaden en installeren. Net zoals applicaties dus.

Praat mee