Samsung bevestigt Android 4.0 voor Galaxy S2 in eerste kwartaal 2012

sgs2-ics-q1-2012-300x212 Samsung bevestigt Android 4.0 voor Galaxy S2 in eerste kwartaal 2012De stilte doorbroken: Samsung heeft vandaag voor het eerst op wereldwijde schaal bevestigd dat zij de nieuwe Android, 4.0 Ice Cream Sandwich, in het eerste kwartaal van 2012 zal aanbieden voor een aantal Galaxy apparaten – waaronder de Galaxy S2. Eerder meldden wij al (HIER) dat de update mogelijk al in januari uitgerold gaat worden – iets wat door dezelfde bron sindsdien meerdere keren bevestigd is. Maar een uitrol in het eerste kwartaal kan dus ook ‘pas’ in maart plaatsvinden.

Wanneer de update precies in Nederland beschikbaar komt is dus onduidelijk – het kan dus nog altijd in januari zijn, maar het zou niet de eerste keer zijn dat een update eerst elders ter wereld wordt aangeboden, en pas enige tijd later in ons land. Duidelijk is dat er hard gewerkt wordt om deze update snel naar de consument te brengen – maar wat ons betreft gaat kwaliteit voor snelheid. Dus afwachten maar…

(met dank aan SammyHub)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Vincent zegt

  PDA: KK2 / PHONE: KI4 / CSC: KJ1

  mijn gsm met offiacle anroid 2.3.5 van uit samung
  nu ik hem aansluit geeft hij aan
  PDA: KK2 / PHONE: KI4 / CSC: KJ1
  nieuw update
  welke is het eigelijke?

 2. tonytrimb zegt

  En nu maar hopen dat het er beter uit ziet, dan wat ik tot nu toe heb gezien.
  smaken verschillen, maar heb in mijn omgeving nog niets positiefs over het gebruik en uiterlijk van ICS gezien.. alleen maar freaks op youtube die uit hun dak gaan als het er anders uit ziet, maar nog niet helemaal goed werkt vinden ze niet zo belangrijk.
  laten we rustig afwachten wat hier de reacties zijn, als de officiële er is.

  Tot die tijd . Fijne dagen en een voorspoedig 2012 alvast.

  • simthadim zegt

   Verwacht geen drastische veranderingen in de look, immers zal Samsung zijn/haar Touchwiz 4.0 interface gewoon weer als Launcher gebruiken.

 3. Fish zegt

  De galaxy S2 en de galaxy note zullen de eerste 2 samsung devices zijn die een Update krijgen naar ICS.
  Nog geen touchwiz 5.0, dat is naar het schijnt voor de GS3, die mid 2012 naar het schijnt zal uitkomen en voorgesteld zal worden in februari te Barcelona.
  Ik verwacht dat ICS zal uitkomen voor dat men in Barcelona van start zal gaan. De update van de Gs2 naar 4.0.3. wordt ondermeer gebruikt om deze keer direct geen buggs meer te hebben in de nieuwe gs3, die de 2de stap is naar het bannen van de iphone gekte in de wereld.

  SAMMY + GOOGLE thx for my GS2 🙂

 4. Chiem Heijmen zegt

  Er komt ook ewn update naar een “versie” van isc naar de gs1 die afgestemd is op de hardware van de gs voor zo ver ik weet zit de face unlock daar zeker bij 😉

 5. patrick vd werff zegt

  Sinds vanmiddag Android 4.0 op mn s2 laten zetten bij optie1.
  Morgen ga ik terug naar optie1 voor de versie die er altijd op gezeten heeft.
  Compleet waardeloos vind ik het mn telefoon loopt steeds vast en somminge apps doen het gewoon helemaal niet meer.

 6. Micha zegt

  Ik update niet vanaf Kies maar altijd vanaf androidadvices.com daar staan nu al custom rom’s op van versie 4 alleen zijn dat geen officiële versies van Samsung. Ik wacht gewoon even tot de officiële uit is.

Praat mee