Puzzelen in de prijzenkast: weer een award voor de Galaxy S2

galaxy-s2-tweakers-gouden-steeksleutel-275x300 Puzzelen in de prijzenkast: weer een award voor de Galaxy S2Langzaam maar zeker moet Samsung opzoek naar een grotere prijzenkast om alle awards die de Galaxy S2 dit jaar gewonnen heeft op te kunnen bergen. Dit keer is het niets minder dan de Tweakers.net community die de S2 uitroept tot smartphone van het jaar, in haar Gouden Steeksleutel verkiezing.

Drie jaar op rij was het een iPhone die met de award aan de haal ging, maar de kritische leden van Nederland’s grootste tech community vonden dat de S2 dit jaar toch echt met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt.

Wij wensen de mensen van Samsung veel plezier bij de Ikea vandaag!

(met dank aan Tweakers)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Melissa zegt

  En dat verdient ie!! Heb hem zelf en ben er ook echt blij mee, heb hier voor een iPhone gehad maar is niet te vergelijken! Echt super telefoontje 😀

 2. Tom zegt

  Ze mogen die awards houden. Mijn mening, dit toestel is bagger!
  – Kies werkt voor half de wereld niet naar behoren
  – Random rebooting is de standaard geworden voor veel mensen
  – Ondanks alle updates loopt de batterij in St.by mode nog even snel leeg…

  Na in het verleden meerdere Samsungs te hebben gehad (waar ik telkens niet tevreden van was) had ik gezworen nooit nog een samsung telefoon te kopen… Wel door alle supercommentaar heb ik mij de S2 aangeschaft. Die in het begin redelijk naar behoren werkte maar waar ik nu stilletjes aan genoeg van heb. Moest dit niet zo’n duur toestel zijn had ik het met plezier tegen de muur kapot gegooid.
  Goed, ik ga nu verder doen met uit te pluizen hoe het komt dat hij 3x per uur reboot…

  PS. En voor de mensen die denken, ik heb geen problemen met kies/random rebooten… Ik tot een tijdje geleden ook niet, wacht maar… ‘your day will come’

  • steef zegt

   Ipv dat je hier met modder loopt te gooien kan je ook gewoon zorgen dat je het fixed. Heb je al geprobeerd 2.3.5 er weer op te flashen, desnoods root je em en neem je een custom ROM…. Maakt niet uit welke telefoon je haalt, kan op problemen heb je altijd dus ook met de Galaxy S2, iPhone etc etc.

   • Tom zegt

    Een Telefoon moet werken…zonder flashen, rooten, custom roms en uren op het internet liggen uitzoeken wat het probleem zou kunnen zijn.
    Met modder gooien? Nee manneke…alleen feiten!

    • Erik zegt

     ik heb ook wel eens instabiliteit gehad na een firmware update. Ook bijv. een gps fix die erg lang duurde. Wat kan helpen is een factory reset. Wel eerst backuppen.

     De battery drain issues komen waarschijnlijk door wake locks. Installeer Better Battery Stats maar eens. Ik durf te wedden dat het google services zijn.

     Helaas hebben ze inderdaad de complexiteit niet onder controle. Ik kan zelf nog redelijk veel fixen omdat ik best ver ga in het troubleshooten. Alleen voel je je soms als een system administrator en dat zou niet hoeven. Ik ben het volledig met je eens dat het gewoon gelijk goed moet werken. Het terugkeren van bijv. wake lock issues in xwkk2 stemt me ok niet echt gelukkig.

    • kimbo zegt

     Koop dan een i-phone daar heb je nog meer ellende mee.
     Kies moet je gewoon niet gebruiken.
     bij mij werkt 2.3.5 gewoon goed dus een update is dan ook niet nodig.

  • Peter R zegt

   Het is IMO een illusie te mogen verwachten dat complexe apparaten als PC’s en Smartphones geheel foutloos werken. Geen enkele smartphone komt foutloos op de markt, van geen enkele fabrikant. Daar komt nog bij dat app’s elkaar in de weg kunnen zitten en voor (niet te voorziene) problemen kunnen zorgen, waaronder spontane reboots.
   Elders wordt een factory reset genoemd als dé oplossing voor frequente spontane reboots, en kijk ook eens naar je apps.
   Ik ben zelf zeer tevreden over de SGS2. Heb wel reboots ondervonden, maar kon het tot nu toe oplossen door de laatst geïnstalleerde app weer te verwijderen.

 3. FVB Izegem zegt

  Volledig mee eens met Peter R en sorry Tom, maar denk jij nu echt dat jij het beter weet hoe de vork in de steel zit dan Tweakers.net ? hoedje af dan voor je

 4. Tom zegt

  Als jullie goed gelezen zouden hebben zou opgevallen moeten zijn dat er in mijn eerste zinnetje ‘mijn mening’ staat. Niet ons mening of uw mening!
  Jullie vinden hem ‘de max’, tweakers misschien ook, ik in het begin ook… Nu niet meer
  IMAO is de beste smartphone diegene die er ‘out of the box’ in slaagt alles te laten werken zonder ‘ge-tweak’.
  Ik volg dit forum al van dag 1, mijn S2 heb ik ook van dag 1 en de problemen met kies waren er ook al vanaf dag 1. We zijn nu dag 200 en nog steeds klagen veel gebruikers steen en been over het rebooten en het kiesprobleem. Bij de beste smartphone van 2011 hadden deze problemen al lang opgelost geweest!

  • Erik zegt

   Een tip, zet xwkj3 erop. Dat is tot nog toe de beste firmware. De problemen komen natuurlijk ook doordat we allemaal best early adopters zijn en die toestellen met hoge druk de markt op gepushed worden. Ik vind overigens nog steeds dat samsung een top prestatie heeft geleverd met de sgs2. In vegelijking met sony ericsson en nokia doen ze het echt goed. Zelfs met wake lock issues gaat de batterij nog langer mee als mijn oude n97, en dat bij intensiever gebruik. Zonder wake lock issues is het gewoon de absolute top.

  • johan ottepotte zegt

   Als je het al vanaf begin volgt dan ken je ook mijn standpunt in het hele geleuter over technische mankementen. ik waardeer het juist dat we aan het begin van een tijdperk staan waarin de technologie razende sprongen neemt. dat dit soort complexe baanbrekende apparaten nog allemaal kinderziektes vertonen dat neem ik er op de koop bij toe!

Praat mee